En god ferie - både for børn og voksne

Giveaway // Vind et gavekort på 300 kr. til lækker børneshop!

Amanda og jeg har en forkærlighed for webshops med børn i fokus. Derfor elsker vi, at vi lige nu og her kan sætte en giveaway i gang med et gavekort på 300 kr. på spil til en lækker webshop.

 

Lidt om virksomheden:

Fairybaby.dk er en dansk webshop med næsten alt til babyer og små børn. Der er endda også produkter til mor og far – det ses ikke alle steder.

Leder man efter økologisk babymad, sutteflasker, aktivitetslegetøj, babytøj eller interiør, så findes det hele hos Fairybaby.dk. De går højt op i god service, og er ved telefonen 24 timer i døgnet. De leverer hurtigt, og så har de nogle knaldgode priser og ofte tilbud. Fairybaby skiller sig ud fra mange af de andre i samme branche, da de har deres eget sortiment, som ikke ses alle steder. Fairybaby tilbyder også personlige sutteklude og hagesmække med navn på, og der kommer snart små elefanter som kan broderes i øret. Fairybaby går op i, at deres webshop tiltaler alle forældre, men også at deres produkter kan være en god gaveidé. Alle varer er EU-godkendt og testet for sikkerhed.

 

logo

 

Selve giveawayen:

Du deltager på Instagram.

Det gør du ved at følge:

@wintherduen

@gladmor

@fairybaby.dk

Tag 2-3 venner. Og deltag så mange gange du vil. Tag dog gerne nye venner hver gang. Du kan få et lod mere i puljen ved at dele billedet på din Instagram.

Vinderen findes mandag den 5/10 kl. ca. 20.

Held og lykke! 🙂

 

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor.dk

Instagram: Gladmor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god ferie - både for børn og voksne