At være mor med PCO

Giveaway: To gavekort á 500 kr. hver udloddes // En spændende ny webshop du ikke vil gå glip af!

Amanda og jeg har for nyligt opdaget en skøn webshop, som virkelig har formået at være tro mod sin vision som virksomhed.

– det kan jeg godt lide, når jeg skal kigge en webshop igennem. Det giver ikke god mening, hvis der ikke er en rød tråd i mellem de produkter man sælger. Forestil dig lige at kigge en webshop igennem, hvor du finder det sødeste børnetøj, og pludseligt kan du også købe en liter mælk og en papegøje?!

Morsmusling-logo-stor

Lidt om virksomheden:

Morsmusling.dk er en webshop som har fokus på barnet, men så sandeligt også moren! Det koncept er jeg stor fan af. Moren har trods alt også brug for lidt ting til sig selv, når barnet er i maven og også bagefter. Morsmusling sælger nemlig ventetøj, og tøjet er lækkert.

Ejeren af Morsmusling hedder Ditte, og har selv to børn. Hun har gennem hendes to graviditeter fundet ud af, at udvalget af ventetøj ikke var stort. Idéen til Morsmusling kom da hun ventede Valdemar (hendes yngste). Hun syntes, at udvalget af både vente- og ammetøj var begrænset, og manglede et alternativ, som var af højere kvalitet. Formålet med hendes webshop er, at give alle kvinder muligheden for, at vælge vente- og ammetøj, der både ser flot ud, er af lækker kvalitet og ikke mindst til en fornuftig pris. Alt tøjet på webshoppen er bl.a. valgt ud fra hendes egne erfaringer om, hvad der er behageligt at have på, når maven vokser. Tøjet kan passes igennem hele graviditeten, så der skal ikke indkøbes ny garderobe i takt med, at maven bliver større. 

 

Se bare de her leggins og bukser:

5029-150-01-Large-167x2005024-09-01ny-200x200

Vi synes de er super lækre, og selvom man bærer rundt på ekstra kilo under graviditeten, er det meget rart, at der findes tøj der er komfortabelt OG lækkert. Det er en vigtig kombination.

 

Såfremt amning er en mulighed, har Morsmusling også et udvalg af ammetøj. Alt fra kjoler til undertøj, som er nemt at have med at gøre, når man ammer. Og har man lyst til at pynte sig lidt op, sælger Morsmusling også nogle fine smykker.

Se bl.a. dette armbånd:

web_1428038-200x200

 

Der er også rig mulighed for, at købe tøj til børnene derinde, da hun har børnetøj fra Danefæ. Det er et mærke, som man ikke går galt i byen med 🙂 Jeg har gode erfaringer fra Danefæ, og med to børn ved Ditte også hvilket tøj der fungerer – og hvad der ikke fungerer.

Det er fordelen ved webshops der styres af mødre. De ved hvad der fungerer, for de har prøvet det af på deres egne børn eller på egen krop. Det kan uden tvivl give køberne en større ro, når de shopper, for de produkter der er på “mommy-webshops” er udvalgt meget nøje. Ditte går også højt op i tilgængelighed, og mener det er en af de vigtigste veje hen mod en god kundeservice. Og hvem kan ikke være enige med det? 🙂

 

Er du klar på en lille konkurrence? 🙂

Det er vi!

Morsmusling udlodder nemlig 2 gavekort á 500 kr. i en konkurrence.

Den starter i dag og vinderen findes mandag den 26.10 kl. ca. 20 🙂

Den foregår på Instagram – tryk blot her.

 

 

 

Reklame.

Forbrugerombudsmanden har bestemt, at alt der kan sidestilles med reklame, skal “skiltes” tydeligt. Ovenstående indlæg er ikke sponsoreret, og teksten er udelukkende udtryk for min egen holdning.

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmorblog.dk

Instagram: Gladmor

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være mor med PCO