Kampen mod PCO'en fortsætter - og kiloene ryger af!

En oplevelse til dine børn, som de ikke vil glemme!

Man taler så tit om, at julemanden kommer juleaften. Jeg blev bildt meget ind, da jeg var lille! Og jeg troede på hvert et ord. Og jeg er glad for, at jeg blev indviet i den her fantasiverden hvor julemanden eksisterer, tandfeen kommer og betaler for en kedelig tand, og hvor nisserne boede fast på loftet hele julen igennem.

Jeg var decideret bange for tandfeen. Jeg syntes det var skrækkeligt, at en eller anden dame kom og tog min tand fra under hovedpuden – så jeg fik min mor til at gemme tanden i stuen i stedet. Det viser lidt om, hvordan børns fantasi er. Dog havde jeg fast besøg af to nisser hver jul, og jeg var faktisk skræmmende gammel før jeg stoppede med at tro på dem. Jeg elskede, at de kom på besøg, og det var fast inventar i julen.

 

 

julemand_0048

 

 

Julen handler (for mig) ikke kun om gaver, men om at glæde hinanden, og især ens børn. Min fornemmeste opgave i juletiden er, at Andreas har den hyggeligste tid på året – og dette er skrevet af en person, som ellers absolut ikke er glad for julen. Men efter jeg er blevet mor, har mit ønske om at Andreas får del i den her fantasiverden fyldt mere end mit anstrengte forhold til julen. Det betyder, at de to nisser jeg troede på da jeg var lille, flytter ind hos os i juletiden. De vil sende ham breve, give ham lidt små gaver – og sprede glæde hos ham i december måned.

Så kommer juleaften, og på selve dagen gør de fleste forældre deres yppigste for, at deres børn vil nyde.

Og her kommer julemanden ind i billedet. Findes han, findes han ikke? Jeg ved at mange voksne faktisk tror han findes. Det vil jeg ikke tage stilling til – men jeg vil komme med en idé til, hvordan du kan gøre dit barns juleaften hel unik. Gøre den til en dag de ikke vil glemme, og som de vil tale med alle deres små kammerater omkring.

Jeg kom meget tilfældigt i kontakt med en julemand (en professionel én af slagsen – godkendt af Dansk Julemands Laug – og ved du ikke hvad det er, så tryk her. ), hvis officielle navn er Julemand John Just. Han har 25 års erfaring i julemandsbranchen, hvilket betyder, at hans job simpelthen går ud på at glæde børn ved at møde julemanden. Det må da være et dejligt arbejde!

Han er meget anerkendt for sit arbejde som julemand, og jeg ved, at flere store firmaer har brugt ham som julemand til deres juletræsarrangementer. Jeg har derfra fået oplyst, at børnene ELSKER ham. Det som Julemand John Just kan prale af (som ikke mange andre julemænd kan) er hans ægte julemandsskæg. Jeps, du læste rigtigt. Julemand John Just har simpelthen et ægte stort skæg, som gør det til en meget autentisk oplevelse at møde ham. Det skæg kan ikke lige rykkes af 😉

 

juleaften_1502

 

Julemanden John Just har oplevet, at mange mindre børn er blevet bange for de julemænd de har mødt i storcentre etc., og har erfaret, at det er pga. deres manglende mimik. For de julemænd der har klistret et stort skæg på, har ikke den synlige mimik omkring munden. Derfor har mange forældre været positivt overraskede over, at deres ellers julemands-skræmte barn, har elsket Julemand John Just.

Måden et møde med Julemand John Just foregår på er, at man ringer til ham og laver en aftale omkring juleaften. Måske kan han ikke imødekomme det på minuttet, da han er julemand hele dagen, men han gør sit ypperste for at være fleksibel. Han vil dernæst bede dig stille en sæk parat med gaver til alle børn og voksne ude foran lige inden han kommer (han ringer inden). Grunden til at der også skal ligge gaver til de voksne er, at han gerne vil vise børnene, at julemanden giver gaver til alle. På den måde lærer de, at voksne også får gaver, og at alle får gaver juleaften. Det behøver ikke være noget stort (fx kunne det bare være en ostehaps), men princippet i, at julemanden er god ved alle – og at børn lærer, at gaver er noget alle kan modtage, går han meget højt op i.

Han vil bruge tid sammen med alle børn der er til stede, og selvfølgelig skal der også danses rundt om juletræet 🙂

 

john-just-140

 

Julemand John Just tager samme betaling om der er ét barn eller seks børn, så det er muligt at “dele” udgiften mellem fx dig og din nabo, og så kan både din og din nabos børn møde julemanden. Det har han oplevet, at mange gør.

Som nævnt er han også julemand til arrangementer, så det vil være oplagt til et julearrangement med børn. Mange firmaer holder et arrangement for deres ansatte og deres børn i december, hvor Julemand John Just har deltaget i utallige af disse.

Vil du give dit barn en oplevelse for livet, kan du kigge lidt videre på Julemanden John Justs hjemmeside lige her – eller ved at ringe på telefon 22 91 87 01.

 

Mange juletanker fra Marie

– og blot for at understrege det , så får jeg ikke betaling for at skrive dette. Jeg tænkte bare, at det kunne være oplagt for nogle 🙂

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmorblog

Instagram: Gladmor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampen mod PCO'en fortsætter - og kiloene ryger af!