Børnetøj som fungerer i en almindelig hverdag

Årh, der er en kendt person. Lad mig røre!

Jeg var ude og shoppe julegaver i dag. Jeg fandt dog kun en, men jeg kom hjem med alt muligt andet gejl. Det var ikke helt planlagt. Er jeg den eneste der ryger i den fælde ind i mellem? 😉

Da jeg går helt for mig selv og nynner en melodi inde i hovedet, som jeg ikke helt ved hvor stammer fra, ser jeg at mange mennesker glor meget hen mod mig. Jeg kastede lige et blik ned ad mig selv. Det så da godt ud. Hvorfor glor de så sådan?!

Så opdager jeg Frederik Fetterlein med sønnike går foran. Aaaaaarh – det var derfor. Folks verden går åbenbart i stå, når de ser en semi-kendt mand, eller? Og var det ikke noget med, at Frederik nu hedder Fredrik? Det synes jeg, at et sladderblad hos frisøren engang skrev.

Nå, men jeg falder nu ikke på røven (selvom det BESTEMT havde givet mig mere opmærksomhed end Frede) over kendte mennesker. De er trods alt ikke lavet af guld. De kom ud af et kønsorgan som os andre, og har sikkert ligeså sjovt hår om morgenen når de vågner, som jeg har.

Men jeg så rent faktisk en dame stirre på ham så meget i dag, at hendes lækre Paradis-is med 3 kugler smeltede ned og ramte hendes bukser. Og en anden der gik ind i en skraldespand og fik stukket hånden ned i den for at undgå at falde, da han så Frede (er du okay mand med grønt tørklæde?). Og så er det bare, at jeg tænker; Come on?!?! Manden er et menneske som vi andre er, men har blot spillet tennis og blevet berømt pga. det. Måske også lidt pga. hans optræden i Luksusfælden og forholdet med den ene SOAP-sanger (ja, jeg var stor fan af SOAP som lille. Indrømmer det gerne! (SOAP IS IN THE AAAAAAAIR….) – Men så er det heller ikke større end det?

Jeg kom til at gå ind i Frede. Jeps, jeg har rørt manden! Det koster 100 kr. hvis du vil vide hvilken hånd jeg rørte ham med, og 100 kr., hvis du vil snuse til hånden, og 500 kr. yderligere hvis du vil røre ved den hånd.

Frede stoppede kortvarigt midt i det hele (så går man altså lige ind til siden søde Frede…) og BUM, så stod jeg der. Jeg fik sagt undskyld og gik videre, men nej jeg bad ikke om en autograf, og jeg havde ikke engang øjenkontakt med manden. Jeg havde en kjole i Saint Tropez der ventede på mig!

Så skal vi ikke bare aftale, at berømte mennesker skal have lov til at gå i et storcenter uden at blive overgloet, at de er ligeså almindelige som alle os andre, og at INGEN berømthed er værd at gå ind i en klam skraldespand for?

 

fame

 

Nu vil jeg nyde min lørdag aften i selskab med MTV – jeg har solo-ret over tv’et i dag som du nok kan fornemme. Spise min lækre ISIS-bar og drikke et glas faxe kondi free. Juhu!

 

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmorblog

Instagram: Gladmor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnetøj som fungerer i en almindelig hverdag