Man ved man er blevet mor (og lettere sindssyg) når.....

Av for pokker – men hvor er det bare lækkert alligevel!

Da pincetten begik mord på mine øjenbryn

Jeg gjorde følgende da jeg blev teenager. Tog en pincet, førte den op til øjenbrynet – og så gik maltrakteringen i gang! Jeg plukkede de stakkels øjenbryn til små streger, og efter at have gjort det i et par år skete der følgende: De kom bare ikke igen!

Jeg har prøvet “magiske” serums, cremer og andre mirakelting, som skulle få øjenbrynet til at vokse ud igen. Men gjorde det så det? NEJ. Spild af penge. Der findes ikke nogle serums der kan få hår til at vokse ud igen, men til gengæld var reklamen for den serum ALLE pengene værd. Folk hoppede jo på den, og de tjente på det.

Efter at have tegnet dem op i nogle år, fik jeg nok. Det blev lidt kedeligt, at man om aftenen “tog sine øjenbryn af”, og “tog dem på igen” om morgenen. Jeg var udtryksløs uden øjenbryn, og tanken om svømmehallen uden mine øjenbryn gjorde, at jeg bare ikke gik i svømmehallen. Stranden ligger man på for at nyde solen, få noget sol, og så sveder man som en gris (hvis det er varmt nok, vel og mærke), men jeg lignede en kvinde i overgangsalderen med min lille klud, jeg duppede panden med hver andet minut. For fik jeg svedt mine øjenbryn af, var det ikke noget kønt syn.

 

Det gør ondt, men det bliver godt!

Så jeg Googlede og efter lang tid fandt jeg Joy Olfers. Hun er sgu dygtig, og hun ved hvad hun laver. Hun er så dygtig, at flere saloner i Jylland lokker hende derhen nogle dage om måneden, så hun kan lave øjenbryn (og de andre ting hun laver) på deres kunder.

Hun lavede de her øjenbryn på mig:

3D Permanent makeups billede.

Som i kan se, havde jeg faktisk ingenting. Der var hakker i dem, og det bryn der var tilbage, var ikke et pænt bryn.

Jeg ville ikke bare have en streg igen. Jeg ville have noget naturligt. Noget der ligner et almindeligt bryn, hvor det ikke er til at se, at man faktisk ingenting har selv – og det man har, er fake. For er der noget jeg ikke rigtigt gider, så er det, at se fake ud. Dem der gerne vil ligne en omvandrende dukke, divaer – og alt det der. Al respekt for jeres valg, men jeg har bare ikke lyst. Så det var faktisk mit krav til øjenbrynene. Det skulle se naturligt ud. Og det fik jeg!

Joy Olfers kører med nogle priser, som er til at betale. Et sæt øjenbryn fra bunden af koster 3.900 kr. Dertil får man en opfyldning af øjenbrynet til 1.500 kr. hvis man kommer tilbage inden 1 år, og får lavet opfyldningen. Det har jeg benyttet mig af to gange nu.

Jeg kan ligeså godt være ærlig. Det gør P I S S E ondt, men det er det hele værd. Joy får selv lavet øjenbryn, og hun sover undervejs. Jeg har meget svært ved at tro, at det passer Joy! Og det ved du 😉 Men alle har jo forskellige smertetærskler. Jeg synes det gør pisse nas, jeg nyser som en idiot undervejs (man rammer lidt tårekanaler), og så ligner jeg en vaskebjørn grundet udtværet mascara bagefter, men jeg har hørt fra en anden, som jeg anbefalede at få lavet øjenbryn hos Joy – at hun næsten ikke kunne mærke noget.

Man får noget tryllecreme på, som bedøver øjenbrynssektionen, men man kan godt mærke det prikker. Da jeg fik lavet mine fra bunden af første gang lå jeg at tænkte; hvad fanden er jeg gået med til her. Det er frivilligt tortur! Og jeg overvejede at bede Joy stoppe efter det ene øjenbryn. Jeg var ligeglad, om jeg så så lidt underlig ud med kun ét øjenbryn. Men jeg bed det i mig, og jeg har ikke fortrudt det. Og jeg er altså kommet tilbage til opfyldninger to gange til trods for, at det gør ondt. Man kan overleve smerten, men jeg vil ikke gå tilbage til et ansigt uden mine øjenbryn. Jeg elsker dem!

 

Joys mission om, at permanent makeup skal være naturligt, kan læses her:

11231318_10153358432776265_8563826656526978807_n

 

Hvis du også har maltrakteret dine øjenbryn, vil have lavet eyeliner, lipliner, formindsket din hårgrænse, tydeliggjort dit skæg (hvis det ikke er særlig fyldigt), mangler farve på brystvorten. Ja der er mange muligheder, og de alle sammen kan læses på Joys hjemmeside ved at trykke lige her.

Du kan selvfølgelig også finde priserne på Joys hjemmeside, men jeg har taget et billede af hendes visitkort, hvor meget fremgår:

11693890_10153358432686265_8514153027282096459_n

 

 

Der er intet sponsorat, skjult reklame, affiliate halløj eller lignende i dette indlæg. Det er til gengæld en kæmpe anbefaling herfra 🙂

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor.dk

Instagram: Gladmor

 

 

2

  • Kate koth

    Synes da lige jeg vil kommentere på dette.
    Jeg var selv hos Joy i februar og kan kun varmt anbefale hende, hun laver virkelig et flot stk arbejde.
    Havde desværre som så mange andre prøvet en fuld optegning af mine bryn år tilbage som ikke blev pænt og mindre kønne med tiden, dette dækkede Joy med hendes flotte arbejde og jeg er super glad for mine bryn i dag og behøver aldrig at tegne eller farve dem op mere.
    Vender helt sikkert tilbage til februar næste år igen. Og jeg synes bestemt ikke at det gør ondt☺

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gladmor med PCO

      Hej Kate.
      Tak for din deling.
      Ja Joy er altså bare dygtig 😉
      Jeg startede fra bunden af hos hende (med ingen bryn overhovedet), men jeg har set og hørt mange der har fået rettet bryn til, som de har fået lavet andetsteds. Joy er nemlig super dygtig til, at dække “andres fejl”.
      Har også kun ros til overs for hende, og det er dejligt at høre fra en anden der har haft en ligeså god oplevelse!
      Rigtig god dag 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved man er blevet mor (og lettere sindssyg) når.....