Så røg der lige 5 kilo af på 3 uger!

Sæt pris på de små ting i livet

Det siger de kloge hoveder – hvem de så end er.

Det giver god mening, da jeg tror, at mange bliver opslugt af de små ting i livet, som virkelig bare er pisseirriterende!

Dem er der mange af, og jeg falder også tit i fælden, hvor alt bare er noget møg. Hvor man bander alt langt væk, siger lidt bandeord, og glemmer at ens liv måske faktisk er ret godt.

 

Complaining-Quotes-19

 

Jeg vil derfor nævne de ting, jeg sætter pris på – og jeg vil opfordre alle der læser med, at kaste de positive øjne ind i kraniet, scanne deres liv og hverdag igennem, og finde de ting, som giver dem et smil på læben – gør hverdagen god, og som gør, at man kommer igennem alle dage, selvom de er hårde.

– Jeg sætter pris på, at jeg har nogle veninder, som virkelig bare er der, hvis alt brænder på. Uanset om det er en stor brand, eller en lille brand. Bare jeg synes der er noget, der brænder på, så er det vigtigt nok. De veninder er der, selvom der går uger, hvor vi ikke snakker grundet en travl hverdag. Dertil kan vi ikke mærke, at vi har været adskilt længe, når vi ses.

– Jeg sætter pris på, at jeg har en dejlig og glad dreng, som giver mig gode udfordringer og den største kærlighed hver dag. Andreas er nøglen til min lykke. Jeg har da dage, hvor jeg må tælle til 10. Fx under tandbørstningen hvor jeg skal kæmpe en kamp, for at få børstet de små fine tænder rene. Men jeg elsker det lille menneske, og sætter pris på, at jeg fik lige ham som søn.

– Jeg sætter pris på, at jeg har en dejlig mand, som vil gøre alt for mig og vores lille familie. Alt er ikke lyserødt, balloner og violinspil i baggrunden som forældre. Vi har da haft vores udfordringer efter vi fik Andreas, men i bund og grund har det styrket os som par, at blive forældre. Og jeg ved, at han vil gøre alt for mig (og Andreas selvfølgelig) uanset om det er i småtingsafdelingen eller noget vildt og voldsomt.

– Jeg sætter pris på, at den familie jeg har nu, er den, som virkelig er min familie. Hvis i læser med, ved i hvad jeg mener 🙂 Jeg har ikke en stor familie, men dem jeg har, vil jeg gøre hvad som helst for. Derudover betragter jeg også nogle af mine veninder som familie. En familie jeg selv har valgt.

– Jeg sætter pris på, at jeg kan stå op hver morgen, bevæge mig ud af sengen, åbne øjnene foran spejlet (selvom øjenlågene er tunge!) og se mig selv. Jeg har mødt en blind mand, som efter en ulykke i en bil, blev lam fra livet og ned – virkelig tragisk. Jeg tror ikke der er mange, der rent faktisk tænker over hvor skønt det er, når man kan sætte det ene ben foran det andet sådan helt pr. automatik – før det måske er for sent. At man kan se, hvor dejligt det er, at man kan se folks ansigtsudtryk, se sine medmennesker og opleve verden igennem sine øjne.

– Jeg sætter pris på, at jeg fik alle de udfordringer i min barndom, som jeg gjorde. Det var ikke sjovt at stå i, men jeg er glad og tilfreds med den person jeg er blevet pga. de udfordringer.

 

I bund og grund, så handler det om, at se tingene fra den lyse side. Jeg prøver på det. Jeg kan ikke med alt, og jeg er da også sortseer ind i mellem. Nogle gange er det helt ok, at føle man skal grave ned til roden af et træ uden en skovl (oversat fra bondsk til dansk: livet er pisse svært), men jeg prøver virkelig at tænke på livet som en dal fyldt med bakker. Nogen gange går det op. Det er hårdt, man skal kæmpe, der er blod, sved og tårer. Men pludseligt går det ned igen, man får medvind, det bliver lettere at komme fremad, og kampen stopper. Der vil sikkert komme modvind igen, da livet ikke altid kan være fantastisk, men selv i den mørkeste stund, tror jeg, det er muligt, at finde min. én positiv ting i livet.

 

Hvad med dig – hvad sætter du pris på? 🙂

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor.dk

Instagram: Gladmor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så røg der lige 5 kilo af på 3 uger!