En STOR giveaway på legetøj // Rabatkode til alle deltagere

Mit møde med en pædofil

TV3 sendte i går et program der hed “Jagten – Børnelokkerne på nettet” som jeg så.

Jeg tror (og håber!) at de fleste var i chok over, at VOKSNE MÆND søgte BØRN på Internettet. De søgte børn til sex. Jeg var i chok, og jeg er især i chok over, hvor nemt det er for de her syge voksne mænd, at lede efter børn de kan have sex med.

 

Hanse37_1

Billede lånt fra Ekstra Bladets hjemmeside. Screendump fra Skype-chat med en Hanse37, som vil have sex med et barn.

 

Jeg skrev engang en opgave i gymnasiet, hvor mit fokus var netop ovenstående problem. Jeg skulle bruge nogle undersøgelser, der kunne bakke mine påstande op – sørge for dokumentation og pålidelige kilder. Min lærer var meget opsat på, at alt skulle kunne bakkes op af korrekt dokumentation.

Derfor oprettede jeg en profil på to chatsider. Jeg lavede et profilnavn som skreg, at jeg var ung. Et af dem var noget i dur med “sødetøz”, men jeg havde intet profilbillede. Det viste sig, at det slet ikke var nødvendigt, for kort tid efter jeg havde oprettet profilen, skrev flere VOKSNE mænd til mig. Jeg startede med normal chat, hvor jeg skrev at jeg var 13 år (jeg var langt ældre da jeg skrev opgaven, bare rolig 😉 ), men at jeg skrev, at jeg var 13 år, afskrækkede ikke de mænd. En mand på 51 år kontaktede mig. 51 år var den ældste mand, og af de voksne mænd der ellers kontaktede mig, var den yngste 29 år.

Jeg havde mange chats med de her mænd, som jeg gemte. I dem alle gjorde jeg opmærksom på min alder, og jeg sørgede for at bakke op om min alder med henvisning til, at jeg ikke kunne give dem mit nummer fordi mine forældre tjekkede min telefon. Jeg skrev også, at mine forældre ikke ville have, at jeg gik med så udfordrende tøj, når jeg var så ung – da mændene spurgte om udfordrende billeder. Mændene gik til den, og var ikke blege for at tilbyde mig sex, og at de nok skulle være forsigtige, når jeg var så ung. Jeg afviste at modtage noget fra dem – billeder og videoer, for det gad jeg simpelthen ikke at se på. Jeg brugte undskyldningen, at jeg sad ved mine forældres computer, så de kunne se hvad jeg modtog.

Efter 3 dages chat med dem, afleverede jeg alt materiale til min lærer, og viste min dokumentation. Til dels fordi, at det chokerede mig, at de her mænd ville have sex med mig velvidende om, at jeg var 13 år (troede de), men også fordi, at jeg havde brug for vejledning til videre forløb. Min lærer kontaktede politiet og fortalte dem om alt, og fik beskeden, at så længe de ikke havde sendt krænkende materiale til mig – eller mødt mig med henblik på sex, kunne de ikke gøre noget.

Det var chokerende for mig, at opdage, at voksne mennesker, kan have de her samtaler med BØRN – uden det har nogen konsekvenser. At de har frit spil på Internettet, og kan krænke små børn. At de kan lokke børn til det her – netop fordi, at de har frit spil.

Jeg fik skrevet min opgave omkring emnet, og jeg fik en rigtig god karakter. Profilen jeg brugte til at få dokumentationen, slettede jeg. Men de opdagelser har altid siddet i mig. Derfor fik jeg det nærmest fysisk dårligt, da jeg så programmet i går. Jeg kunne mærke, at min mave vendte sig, og jeg kunne specielt mærke vreden fare rundt i kroppen på mig – for de her psykopater har stadig frit spil!

 

Desværre har verden ikke ændret sig

Jeg troede og håbede virkelig, at det havde gået en anden vej. At politiet, chatsider, og alle de andre der skal gøre sit til, at forhindre det her, havde fået besværliggjort det mere for de pædofile stoddere, der bruger Internettet til at søge BØRN.

I virkeligheden har de blot frit spil, og jeg bliver rasende over at vide, at der ikke gøres mere.

Jeg blev dog også glad, da jeg så programmet i går, da det er så vigtigt, at der bliver sat fokus på det her. Og stort tak til Ekstra Bladet for, at bruge så meget tid og ressourcer på, at sætte fokus på emnet. Det er virkelig dejligt at se, at nogen gør noget.

Dertil er det dejligt at læse her, at politiet faktisk har foretaget flere anholdelser (og forhåbentligt bliver det efterfulgt af sigtelser og fængsel!) af de her personer, som jeg håber bliver kastreret. Hårdt sagt, men voksne som søger børn at have sex med, burde enten have en eller anden meget høj og udiskret alarm der gik i gang hver gang de nærmede sig et barn, eller også burde deres evne til at voldtage de her børn tages fra dem.

 

Min frygt for fremtiden

Jeg kan frygte, at en af de her pædofile stoddere prøver at komme i kontakt med mit barn. Jeg kan frygte, at der ikke bliver lavet nok tiltag til, at besværliggøre pædofiles jagt på børn.

Jeg kan kun håbe, at programmet i går får sat noget i gang, som fører til nogle ændringer – så pædofile ikke længere har frit spil. Og så kan jeg håbe, at fængselsstraffen for pædofili bliver sat væsentligt op!

 

 

Hvad tænker du omkring udsendelsen på TV3?

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor.dk

Instagram: Gladmor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En STOR giveaway på legetøj // Rabatkode til alle deltagere