Av for pokker - men hvor er det bare lækkert alligevel!

SHIT, jeg er blevet gammel!

Sagde hende kvinden på 26 år – og jeg mener det sgu!

Jeg er i hvert fald blevet ældre på nogle områder, som jeg bare slet slet slet slet slet ikke havde set komme.

Jeg har taget mig selv i at tænke: Hvis vaskemaskinen går i stykker nu, så er min verden noget lort! Til mit forsvar, er det tænkt, da vasketøjet ikke længere kunne være i vasketøjskurven mere, og vaskemaskinen begyndte at knurre underligt af mig da jeg tændte den.

Og med en 2årig der mener, at leverpostej skal tørres af i blusen OG på mine bukser, bliver der vasket tøj sådan ok tit.

Apropos vasketøj, så har jeg endda taget mig selv i at tænke, at mit største ønske var, at vasketøjskurven altid var tom! Uden at smide tøjet ud efter brug altså, men at det på magisk vis sådan *PUF* blev rent af sig selv, og lagde sig ned i skuffen. Hvis man fik et ønske, som blev opfyldt, så er det sgu ret sørgeligt, at mit gik til den magiske vasketøjskurv.

Jeg er måske ikke blevet gammel. Måske er det bare noget der følger med, når man bliver mor? Ja jeg ved det ikke, da jeg ikke har prøvet det før, og der kom ikke en manuel med. Men det er saftsuseme underligt at have så huslige tanker.

Jeg er et rodehoved på nogle punkter, og så er der andre ting, SOM MAN BARE IKKE RODER MED! Så som opvaskemaskinen. Jeg har fået idéen fra en eller anden radioudsendelse, som gik ud på de små ting, der gjorde hverdagen nemmere. Når bestikket er beskidt, sætter man knive i ét hul i opvaskemaskinen, gafler i et andet, skeer i et tredje – and so on. Så kan man bare snuppe en håndfuld gafler og smide i skuffen, en håndfuld skeer etc. helt uden at sortere i det først. Jeg kan se helt rødt og grønt, hvis det skide bestik ikke står sådan, når jeg åbner opvaskemaskinen. Det tilstår jeg gerne, er meget underligt. Men jeg kan bare ikke lade vær! FB (før barn) skulle jeg være i rigtig godt humør, hvis jeg overhovedet fik bestikket fra vasken og ned i opvaskemaskinen. Og så gik der lige psychozilla i mig. Juhu for det – godt min mand kan se idéen i det smarte ved den her ret underlige ting.

 

Jeg kunne ikke klare nipseting førhen. Som i slet ikke. Små figurer der stod og pyntede. Som fx den her:

Architectmade - And

Den koster 699,95 kr. hvis det skulle friste. Fra Inspiration. Personligt ville jeg hellere bruge fuglen til pindebrænde (jeg har ikke en brændeovn, men så måske bare futte den af ude i haven), eller brække begge ben, før jeg ville sætte sådan en grim fugl på min skænk. Jeg kan ikke lide den. Hver sin smag, og kan du lide fuglen, så al respekt for det, men jeg kan ikke se idéen i det. Den har ikke engang nogle vinger, altså!

 

Selvom jeg ikke er fan af nipseting, fik jeg sådan en underlig lyst her for nogle måneder siden – lyder lummert, men bare rolig, det er det ikke. Vi var på minicruise på Oslobåden, og nede i shoppen, hvor der er ok fede rabatter, så jeg en Kähler vase. Det er den her jeg taler om:

Kähler - Omaggio vase

Og fandeme så, om jeg ikke fik overtalt manden til at købe TO af dem. Med undskyldningen om, at man da ikke kun køber en – så ser det helt forkert ud, og den vil blive ensom. Så nu er jeg hoppet med på Kähler vase moden, men dog uden at gå helt amok og lave hystade-scener som jeg har læst om (læs om det her).

Jeg synes de er pæne, og jeg vil gerne have de nye sølvstribede, som folk er gået amok over (læs nærmere her). Men dog uden at ligge i telt foran Inspiration i flere dage, og uden at skrive mig op til den. Vi skal ud på et minicruise i september, hvor jeg planlægger samme taktik: “Se lige her skat, der er lige to tilbage. Så bliver den ene ikke ensom. Nu har vi to af de andre, så vi kan ikke kun nøjes med en af de hersens!” Jeg tror den går. De to Kähler vaser står på min hylde som den eneste nipseting, og jeg elsker dem! Jeg er dog ikke så stor fan af Kähler, at jeg gider resten af deres vaser eller nipseværk. Fx den her:

Kähler - Cono stage

Kommer bare aldrig til at ske! Personligt synes jeg, at den ligner Runde Tårn på crack, men måske forstår jeg mig bare ikke på nipseting.

Og så en sidste shit-jeg-er-blevet-gammel-ting. Jeg kunne ret godt tænke mig en røremaskine (wtf?! Skrev jeg lige det?), som gør alt arbejdet for én når man bager. For det gør jeg også ret meget af nu. Og så føler jeg mig pludselig übergammel. Men indrømmet – jeg er blevet husmor-ish, og jeg vil bage, og have en maskine til at gøre alt arbejdet for mig. Dovenskab og husmor på én gang!

Er jeg den eneste førstegangsmor, som er blevet husmor-agtig efter barnet kom? Hvis jeg er, så giver jeg MOLV-syndromet skylden! Du kan læse om MOLV-syndromet her.

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor.dk

Instagram: Gladmor

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av for pokker - men hvor er det bare lækkert alligevel!