En aften i selskab med de sjoveste spioner....

Selvfølgelig er det kvindens/pigens egen skyld, at hun bliver voldtaget!

Hun beder jo selv om det!

Det gør hun så åbenbart fordi, hun gør følgende ting “forkert”:

“Hvad laver en 16årig også alene kl. 2 om natten? Hvor er forældrene henne?”

“Det er jo hvad der sker, når man går alene rundt!”

“Jeg har læst et sted, at hun ikke havde noget anstændigt tøj på. Det er sikkert derfor, de valgte hende.”

“Endnu et bevis på, at unge burde undervises i selvforsvar i idræt. For så kunne have haft en mulighed for, at forsvare sig imod sådanne udyr.”

Disse kommentarer er fra diverse avisers kommentarfelter på Facebook. Kommentarerne er fra sagen med den 16årige pige, som blev voldtaget på Vorbasse Marked.

 

Så kære kvinde. Du skal simpelthen IKKE gøre dette, for ellers bliver du med god grund voldtaget:

Gå alene rundt kl. 2 om natten – SKAM DIG KVINDE.

Gå udfordrende klædt – SKAM DIG KVINDE.

Gå alene alene rundt på gaden – SKAM DIG KVINDE.

Ikke kunne selvforsvar – SKAM DIG KVINDE.

 

Alle der er enige i, at ovenstående er korrekt – ræk hånden op! Min hånd er sgu ikke oppe.

 

Jeg bliver rigtig harm, når jeg læser sådan nogle kommentarer. Jeg bliver også rigtig skuffet. Skuffet over, at nogle mennesker i det danske samfund har så ussel en holdning til noget så vanvittigt, som en voldtægt. Ethvert individ – kvinde, mand, pige, barn. HVEM SOM HELST skal kunne bevæge sig frit når de vil, og klæde sig som de vil uden at blive voldtaget.

Intet offer for en voldtægt har selv lagt op til det – næ nej. Et NEJ er nok. Selv hvis kvinden har kysset med manden i flere timer, manden har lyst, og i sidste sekund skifter kvinden mening. Så er det ikke grønt lys makker – der er rødt. Og så stopper man! Desværre har jeg også set kommentarer der klart siger, at har kvinden lagt op til sex, er hun selv udenom, hvis det ender med sex – selv hvis der er sagt nej. Nej = voldtægt. Ligeså simpelt som 2+2 =4.

Desværre findes der de her syge stoddere (og nogle gange også syge kvindemennesker) som i deres forkvaklede lille hjerne, som jeg mistænker for at være med et undertal af hjerneceller, finder det ok at voldtage et andet menneske. At forgribe sig på et andet menneske, og sørge for at offeret får et ar for livet. Et ar på sjælen, som ikke går væk.

 

Nu stopper vanviddet!

Selvfølgelig skal INGEN andre end én selv afgøre hvordan man går klædt (her taler jeg ikke de yngre mennesker, som har en forælder, som også har noget at sige om ens påklædning), og det er aldrig nogensinde en undskyldning for at begå voldtægt, at offeret går udfordrende klædt. Selv hvis et individ en dag valgte at gå splitternøgen rundt på gaden, er voldtægt af dette individ heller ikke ok. Det kommer aldrig til at være offerets skyld, at det syge forkvaklede menneske pludseligt får lyst til at tvinge offeret til sex, fordi offeret fx har en kort nederdel på. Og alle der mener det, burde skamme sig! I burde godt nok seriøst overveje, om i mangler en form for menneskelig kontakt i hjernen, som i har glemt at tænde for.

Selvfølgelig skal man kunne gå alene på gaden uden at nogle vælger, at der står “voldtag du mig bare” i panden på én. Man beder ikke om at blive voldtaget fordi, at man går alene på gaden uden en bodyguard. Det er en forskruet måde, at tænke på, hvis man oprindeligt retfærdiggør en voldtægt med, at offeret gik alene på gaden. Mener du oprindeligt det, synes jeg du skal arrangere, at alle har en bodyguard – så er vi ovre det problem.

Selvfølgelig behøver man ikke kunne selvforsvar, da de fleste (heldigvis!) ikke når at blive udsat for en hændelse som den 16årige pige har været udsat for. Jeg kan da ikke selvforsvar, men jeg ved da godt, hvor jeg skal sparke, hvor hårdt jeg skal bide, hvor højt jeg skal skrige, og jeg ved da også, at nøgler kan gøre meget skade – hvis man skal forsvare sig selv. Jeg har gået til både kickboksning og boksning, så jeg tænker, at jeg klarer mig uden selvforsvar. Men den her pige blev overmandet af FIRE mænd. Alverdens selvforsvar havde nok ikke gjort den store forskel her. Det kan ikke være rigtigt, at nogen oprindeligt mener, at der på skoleskemaet skal stå: “Selvforsvar mod syge svin” – og at man skal lære at forsvare sig mod, at et sygt (eller flere) menneske(r) vælger at gøre et tilfældigt menneske til offer for en voldtægt. Mener jeg, at det kunne være en god idé at kunne selvforsvar? Ja for pokker – men at bruge det som en måde, at bebrejde et offer på, er usmageligt!

Selvfølgelig skal fokus omkring voldtægten af en 16årig ikke være, at hun ikke burde være ude kl. 2 om natten. Eller hvor hendes forældre er. Det kunne ligeså godt have været en 26årig kvinde, som gik der kl. 2 om natten, og som var blevet offer for den sindssyge forbrydelse. STOP MED AT GØRE OFFERET TIL “THE BAD GUY” for pokker da. Det er da fløjtende ligegyldigt hvad den 16årige pige lavede ude kl. 2 om natten. Om hendes forældre kendte til, at hun var ude eller ej, er lige meget. Pigen var offer for en forbrydelse, og så er det andet fuldstændig ligegyldigt.

 

Jeg håber virkelig, at de fleste mennesker i Danmark ikke deler de holdninger, som jeg har vendt i indlægget. Jeg håber virkelig, at man i stedet for at finde en eller anden måde at bebrejde et offer på, vælger at tage afstand til forbrydelsen der er begået. At hjælpe offeret, at dele signalementet af mændene – så der er en chance for de bliver fundet. Man hjælper et offer – man bebrejder ikke!

 

Signalement af de 4 mænd, der begik forbrydelsen:

A: Mand, 33 til 36 år. Han er 180 til 190 centimeter høj, er kraftigt bygget og har mørkt, pjusket hår.

B: Mand, 30 til 40 år. Han er 180 til 190 centimeter høj, er kraftigt bygget, har skægstubbe og er skaldet.

C: Mand, 35 til 38 år. Han er 170 til 180 centimeter høj og har lyst, tilbagestrøget hår.

D: Mand, alder ukendt. Han har mørkt, pjusket hår og ugegammelt fuldskæg.

Dette er udsendt af Sydøstjyllands Politi og lokalpolitiet i Billund, som gerne hører fra folk, der enten kan genkende en af de 4 mænd ud fra signalementet, eller som har hørt/set noget den pågældende nat, hvor forbrydelsen fandt sted.

 

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor.dk

Instagram: Gladmor

 

 

11

  • Hanne Braüner

    Vi har onsdag oplevet at min datter blev voldtaget. Politiet har ikke gjort noget fordi hun i rædsel for at få tæsk fulgte med. De har ikke engang snakket med det syge svin. Sagen er bare henlagt. De gad ikke engang ringe og informere os.

    Hun kender ham og han skrev til hende dagen efter.
    Jeg er rystet over vores retssystem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gladmor med PCO

      Hej Hanne.
      Hold da op – det er jeg virkelig ked af, at jeres datter har været udsat for. Det er simpelthen SÅ uacceptabelt, at politiet ingenting gør.
      Har i overvejet at kontakte medierne? Det er spøjst sådan som politiet reagerer (i tidligere tilfælde), når sagen får opmærksomhed fra medierne.
      Jeg er virkelig rystet over politiets håndtering af sagen! Kontakt mig endelig på gladmor.dk@gmail.com hvis der er noget jeg kan gøre for jeres datter.
      Jeg ønsker jer det bedste, og jeg håber at din datter får den retfærdighed hun i den grad fortjener. Den mand skal bag tremmer!
      Mange mange varmer tanker fra Marie

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • marian

    Jeg er helt enig.Hvad sker der med politiet når man kan læse at “betjentene sagde du kæmpede ikke nok imod”svinet blev frikendt.Stakkels 19 årige pige hendes liv er nu ødelagt.Samt en 21 årig ung mor med sit lille barn i klapvogn,der bliver forsøgt voldtaget,efter fulgt af mega chok tror politiet ikke på hende.hun ender med at blive anklaget og får 10 dages betinget straf.Fordi hun i chok reagerer anderledes end det der står i “sådan skal man opføre sig ved voldtægtsforsøg”FY FOR FANDEN siger jeg bare jeg håber at der sidder nogle med en grim smag i munden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lene

    Der er intet der gør at voltægt er ok .
    Den stakkels pige tør måske aldrig gå alene ude mere , ved hvad jeg taler om har selv været der hvor hun er nu .
    Jeg var 19 år og i 30 år gik jeg ikke alene på gaden efter mørkets frembrud , nu gør jeg men er bange og meget opmærksom
    Han øddelagse som sagt 30 år af mit liv før jeg tog det tilbage ved at vove mig alene ud om aften .

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gladmor med PCO

      Hej Lene.
      Jeg er virkelig ked af at høre, at du har været udsat for en voldtægt. Det gør mig ondt at høre, at du havde det så skidt i 30 år. Jeg har fuld forståelse for, at man efter sådan en hændelse, kan være “lammet” på nogle punkter i lang tid efter. Det er super flot, at du aktivt tog et valg om, at du ville have dit liv igen – og trodsede din frygt – og gik ud om aftenen.
      Jeg håber du ved, at du virkelig er en modig kvinde, og at det er utrolig beundringsværdigt, at du deler din historie her. Det kræver et mod, som mange ikke har. Det er utrolig flot, at du deler din historie, så andre kan se det fra offerets side. Det kan få andre til at se, hvor meget en voldtægt påvirker offeret – i dit tilfælde 30 år efter. Det er en meget alvorlig ting, som potentielt kan ødelægge offerets liv fremover.
      Tusind tak fordi du gav dig tid til, at dele din historie.
      Jeg ønsker dig det bedste fremover.
      Mange varme tanker fra Marie

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandy

    Jeg er 38 år og blev selv voldtaget som 14 årig på min kostskole min skole mente ikke jeg sku melde det da de var bange for at jeg ville få ballade med de andre elever fandt så ud af senere at de håndled om at de var bange for at de piger der gik på skolen ville blive hevet ud så de ville miste penge fik desværre aldrig professionel hjælp og kan stadig huske navnet på ham der voldtog mig.men det har hjulpet mig meget at snakke med mine veninder og evt kærester om det.har i dag en mega sød kæreste som tager fuldstændig hensyn til mig og ved hvad han ikke skal gøre .Jeg føler med den stakkels pige og håber virkelig at hun får en masse hjælp når en pige siger nej så er det et nej jeg har selv en datter på 13 og håber aldrig hun bliver udsat for det samme som mig

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gladmor med PCO

      Hej Sandy.
      Jeg er virkelig ked af at høre, hvad du har været udsat for. Det er en utilgivelig handling, og især fra skolens side. De burde have hjulpet dig, og beskyttet dig.
      Det er så flot, at du står frem og deler din historie. Det kræver mod, og jeg har virkelig dyb respekt for, at du står frem. Det er virkelig beundringsværdigt. Der er desværre mange voldtægtsofre der ikke tør stå frem i frygt for andres mening og dømmende blikke. Du bliver kun mødt af sympati og respekt fra mig – og jeg håber at alle du har delt din historie med, ser hvor flot og modigt det er, at du er åben omkring det.
      Det er så vigtigt, at folk får set det fra offerets side – så de ser hvad et offer for en voldtægt går igennem efterfølgende. Måske kan det hjælpe dem til at se, at alle de ting jeg har nævnt i indlægget, er fuldstændig forkert at sige.
      Tusind tak fordi du gav dig tid til at dele din historie.
      Jeg ønsker dig det bedste fremover.
      Mange varme tanker fra Marie

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sandy

      Selv Tak jeg syntes bare det var vigtigt at får frem så andre kan forstår hvor svært det kan være og alle dem jeg har delt min historie med syntes jeg er modig og har respekt for det jeg er glad for at få lov og dele min historie så andre måske en dag kan få samme mod og fortælle deres

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gladmor med PCO

      Hej Sandy.
      Hvor er det bare dejligt at læse, at du fortæller din historie for at hjælpe andre, der har været udsat for en voldtægt også.
      Det er nemlig meget modigt at være åben om så voldsom en ting, og jeg er sikker på, at alle der har læst med, har stor respekt for dit mod.
      Mange varme tanker herfra.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Blondin

    SÅ enig! Det er SÅ forkvaklet, at voldtægt tit “legitimeres” med udsagn som “jo, men du gik også udfordrende klædt, ikke?” eller “lagde du selv lidt op til det” eller hvad m/k’erne kan finde på – som om det har noget som helst med sagen at gøre. ØV!
    Stakkels unge pige, der er mærket for livet. Hvad fanden sker der i 4 gran voksne mænds hoveder. Det kunne ha’ været deres egen datter. Føj.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gladmor med PCO

      Hej Julie.
      Jeg kunne ikke være mere enig!
      Den stakkels pige har fået et ar på sjælen for livet. Og de fleste voldtægter plejer at være én gerningsmand. Ét rigtigt sygt menneske, som gør en tilfældig til et offer. Her er det FIRE sindssyge mænd, som fik samme idé. Det er sgu skræmmende.
      Jeg håber virkelig, at de kommentarer som mit indlæg er bygget op omkring er de der få sjældne mennesker, som desværre aldrig bliver klogere. Jeg håber virkelig ikke at der er mange, der har de holdninger til noget så grotesk som en voldtægt.
      Kh Marie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aften i selskab med de sjoveste spioner....