Selvfølgelig er det kvindens/pigens egen skyld, at hun bliver voldtaget!

Det er din egen skyld, at dit barn bliver mobbet // Update 1

_____Intet_navn_____886121a

Dette bliver ikke et langt indlæg, da der pt. ikke er sket meget siden, at Melissas forældre delte historien med mig – og jer.

Hvis i ikke har læst historien endnu kan i klikke her.

Melissas skole holder sommerferie, og det samme gør Melissa.

SFO har selvfølgelig åben, men Dorthe og Birger har valgt, at Melissa IKKE skal derhen. Melissas mobbere er der det meste af sommerferien, og det vil de gerne skåne hende for, hvis muligt.

Derfor har de, efter lidt planlægning, fået et puslespil til at gå op omkring Melissas sommerferie væk fra alt der omhandler skole/SFO.

Melissa skal en uge med sine jævnaldrende kusiner og fætre til Lalandia, hvor Melissas moster og onkel har Melissa – alt i mens arbejder Melissas forældre. Dette glæder Melissa sig utrolig meget til.

Melissa, lillesøsteren og hendes forældre skal 2 uger sydpå. Dertil har de en uge mere derhjemme, når de kommer hjem.

Melissas farmor “flytter ind”  hos Melissas forældre i en uge, hvor både Melissa og hendes søster får en på opleveren, da de skal i alt fra Bonbonland til Tivoli.

Resten af tiden skal Melissa på “lege-dates”, overnatte hos veninder og have noget tid med mormor og morfar.

 

Derfor er der ikke meget update omkring selve situationen lige pt., da Melissa slet ikke er i nærheden af mobberne – men kun er omgivet med mennesker, der vil hende godt.

Dorthe og Birger har et møde med skoleinspektøren på første skoledag, hvor de håber at blive mødt med en fungerende plan for, hvordan Melissas hverdag kan blive bedre.

Dorthe og Birger vil lade Melissa flytte skole som sidste udvej, da hun allerede har været igennem et skoleskift, og det var en udfordring for Melissa rent fagligt i skolen. De har allerede kontaktet en privatskole, som muligvis kan have plads til Melissa. De ønsker ikke at Melissa skal hen i en af de andre folkeskoler i byen.

 

Når skolen er startet igen, har Dorthe lovet at sende mig en mail med en update.

Hun takker dertil for alle de kommentarer der er blevet skrevet her og på Facebook (hun læser med på Facebook-siden), og hun håber at Melissas historie har fået sat nogle tanker i gang, som formålet var med hendes henvendelse.

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor.dk

Instagram: Gladmor

2

  • Liva

    Nu er jeg selv blevet mobbet fra 1-7 klasse. klasse og det er da helt fantastisk at høre hvor meget Melissas forældre er klart over problemet og gør deres for at hjælpe på problemet!
    MEN!! jeg har aldrig hørt om nogen som har fået det bedre af at blive på en skole hvor de er blevet mobbet – tværtimod!
    Mit mobberi stoppede omkring 7 klasse – der var jeg ikke interessant længere, men sårende var der og de blødte hver gang jeg gik ind i klasselokalet og så alle mine mobbere. Mine forældre var ikke klar over jeg blev mobbet – de var på det tidspunkt store karriere mennesker, så deres fokus var et andet sted end på deres barn, derfor måtte jeg holde det ud indtil jeg gik ud ad skolen. Bevares selve mobberiet døde ud og stoppede da også – men jeg skulle stadig mindes om det hver evig eneste dag!
    Alle jeg har snakket med der også er blevet mobbet har kun fået det bedre af at blive flyttet, ellers så fortryder de at de ikke flyttede.
    Mit bedste råd – FLYT HENDE!! det kan godt være det kan være hårdt, men in the long run den bedste løsning! At flytte skole væk fra mobbere er ikke den sidste udvej – det er den eneste hvis du spørg mig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gladmor med PCO

      Hej Liva.
      Puha, det lyder ikke til det var nemt at være dig. Og så i så mange år! Det er jeg virkelig ked af, du har oplevet.
      Jeg kan sagtens følge dig, og jeg ved, at Melissas forældre følger jævnligt med på bloggen – så de vil helt sikkert tage dine oplevelser og din opfordring meget seriøst. De er nemlig som du selv har skrevet, meget involveret i det her, og vil gøre alt hvad de kan for at stoppe det.
      Tusind tak fordi du delte din historie, og gav Melissas forældre nogle råd med på vejen.
      Kh Marie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvfølgelig er det kvindens/pigens egen skyld, at hun bliver voldtaget!