Du er hamrende upersonlig!

Er dit barn tit syg? Velkommen i klubben – men her er mine tips!

Vi blev ramt af institutionspest. Som i den ene sygdom efter den anden – hele tiden, og det var ikke kun de første par måneder. Det blev ved. Vi tog Andreas til læger for at få tjekket, om han fejlede noget. Vi fik svaret: “Over halvdelen af alle børn der starter i institution bliver ramt af rigtig mange børnesygdomme. Halvdelen af de meget sygdomsramte børn er generelt bare utrolig meget syge de første 3 år af deres liv, og den anden halvdel rammes lidt mindre – sådan er det bare.”

Fuck. Pis. F U C K. Øv.

Mellemøresbetændelse(r), forkølelse(r), feber, dårlig mave, opkast, omgangssyge, skoldkopper (men så er de da overstået!), mavesmerter og mere feber.

Nå, men sådan var det så bare, og så måtte vi så tænke i løsninger. Når vi så snotten komme snigende, og blive til 11taller, begyndte vi altid at lægge planer. “Hvem tager ham i morgen, hvis det bliver værre, eller hvis der kommer feber? Kan din mor hjælpe? Skal vi dele dagen op?” Og havde man en chef der var mindre forstående (som jeg desværre var “heldig” at have) var det en kæmpe stressfaktor.

Vi googlede (okay, JEG googlede) alle mulige løsninger. Jeg ledte efter en magisk løsning – en eller anden knap man kunne trykke på, men den fandt jeg ikke. Til gengæld fandt jeg nogle ting, som jeg bare ikke tør stoppe med at bruge på Andreas – for så er jeg bange for, at 11taller og pesten rammer hårdere.

 

COLOURBOX3189693

 

Bio-strath: Urtepræparat, som forebygger sygdom og booster immunforsvaret. 15 dråber 3 gange dagligt.

Bio-Strath%20Urtegær-dråber%20100%20ml

Echina 5 complex: Den røde paddehat til børn. Gives ved forkølelsessymptomer, og har reddet et par forkølelser herhjemme. 20 dråber 3 gange dagligt.

Echina-5-Complex-A-Vogel-100-ml

Uld: Og her taler vi 100 % uld, og ikke det der 60 % uld og 40 % andet. Vi køber både uldgamacher til under bukserne og en overdel med lange ærmer. Barnet kan ånde i det, så det gør intet, at deres inderste lag er uld. Nogle bruger det året rundt, andre bruger det fra september til april. Vi giver Andreas det på, når vi kan mærke det begynder at blive køligere. I år kom det på i slut september. Et lille tip er også, at give dem uld på om natten. Hvem går ind og lægger dynen på sit barn 4 gange i timen om natten? Ikke mig. Så uld om natten sørger for et varmt barn – selvom de sparker dynen af.

uld

Mælkesyrebakterier: Når barnet fylder 6 måneder, forsvinder noget af “det gode” som de fik med fra maven, og immunforsvaret svækkes. Mælkesyrebakterier kan ved de fleste mærker gives fra 6 måneder, og hjælper immunforsvaret. Vi bruger KUN Udos Choice Infant Blend. Gaia (fra Matas) hjalp ikke en dyt, men det gør Udos. Ekstra bonus med Udos er, at det hjælper mod en sart mave. Andreas som led af maveproblemer på kolik-niveau, begyndte først at få ro om natten på det berømte tidspunkt, hvor mavesmerterne altid kom, da han begyndte på Udos Choice. En halv teske i noget vand om dagen.

Udos-Choice-Super-Infant-75-g-p

Zoneterapi: Vi begyndte egentligt til zoneterapi med Andreas’ maveproblemer (og det hjalp!), men hun fik trykket alt fra forkølelser, hoste og feber væk også. Hvis en forkølelse har haft svært ved at slippe Andreas’ krop, har vi tit taget ham til zoneterapi – og vupti. Så gik den altså enten helt væk, eller blev mindre og mindre.

zoneterapi

Sutsko: Det virker måske logisk nok, men vi har set mange børn gå uden sutsko – fordi at det måske ikke lige føles så koldt. Det kan hurtigt blive fodkoldt, så vi begynder ret tidligt at give Andreas sutsko på. Vi begyndte allerede omkring start september i år. Når han er en af de børn, der rammes hårdt af sygdom, tager vi ikke nogen chancer.

DSC_0016

Timiante: Et gammelt husmoderråd mod forkølelser og især hoste Om det hjælper – er jeg ikke sikker på. Men rådet er hermed givet videre.

timian

 

 

Jeg håber at ovenstående kan redde lidt sygdom hist og her! Hvis der er nogen der ved, hvad det vil sige at have et barn, der rammes ofte, er det mig. Og jeg ønsker det ikke for nogen andre (hverken barn eller mor eller far) – så kan du bruge ovenstående, bliver jeg glad 🙂

Tak fordi du læste med!

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor.dk

Instagram: Gladmor

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er hamrende upersonlig!