Hjemmegående mor? NEJ TAK!

6 dage i menneskekaos!

Men et kaos man kan holde ud, da vi havde en alt for dejlig ferie!

Vi tog nemlig 5 overnatninger i Lalandia som vores ferie i år.

Vi var af sted i 2 overnatninger (3 dage) sidste år, men vi følte lidt, at vi stressede rundt, da vi skulle nå meget på de dage. Når dagen så stod lidt på pause 2-3 timer om dagen, da Andreas sov lur, gik tiden stærkt. Så vi tog et valg i år om, at blive i Danmark – men så skulle det være en ferie i Andreas’ tegn. Lalandia har noget for alle børnealdre, og til trods for et tid tider voldsomt menneskekaos, nåede vi dét, som Andreas ville. Han fik lov til at vælge meget af tiden. Ikke alt, men fx kunne valget være: “Vil du hen og lege på legeplads (Monkey Tonkey land) eller vil du hen og hoppe?” Hoppe-delen kommer der en forklaring på længere nede 😉

Der vil nok altid være lidt menneskekaos i et eftertragtet sted som Lalandia, men jeg synes, at det var til at overleve. Vandland var lidt tæt med mennesker, men de resterende ting var helt fint. Folk var gode til at give plads, og jeg følte at mange tog hensyn til, at mindre børn nok ikke lige vil have en kæmpe balje vand i hovedet, når de ikke er forberedt. I vandlandet er der kommet noget vand-lege-halløj lige i midten, hvor man kan sprøjte med vandstråler, åbne vandhaner med kæmpe stråler, vælte baljer med vand ned på folk der går nedenunder osv. Men her blev der for det meste taget hensyn, så de små kunne lege med vandet uden at blive skræmt.

Vi boede i et hus med to værelser på 1. etage, så der var god plads. Jeg tror vi havde 69 kvm, så plads manglede vi IKKE. Men det var rart, at der var god plads, da Andreas som udgangspunkt kommer i seng samme tid hver aften – selvom den står på ferie. Så vi havde plads til, at kunne holde ferie, når han var puttet også. Der stod den på film, afslapning. Ja egentligt bare rigtig FERIE 🙂

Vi prøvede mange ting undervejs, som jeg har skrevet lidt om nedenunder. Andreas har haft så skøn en tid, at det bestemt ikke er sidste gang, vi besøger Lalandia.

 

Andreas’ oplevelser:

 

Vi har en utrolig sej lille gut på 2,5 år, som i hvert fald ikke har højdeskræk. Han prøvede nemlig det her 5 gange:

IMG_3964

Det er en form for mini Bungy Jump. Første gang kom den kun halvt op, men han havde mod på meget mere. Han råbte “mere, mere. Mere op!” – Så de efterfølgende 4 gange var den helt oppe, og han skreg af grin. Vi havde en snor på (som man kan ane på billedet), så vi havde 100 % kontrol over hans hop. Derudover hjalp snoren ham til, at komme længere oppe, da han ikke kunne sætte af med benene på trampolinen, så han kom højt nok op. Han snakkede konstant om hans hoppe-ture, og det var nok turens største succes. Og vi var ret imponerede over hans mod. Instruktørerne dernede fortalte, at de fleste 2 årige ikke plejede at være så begejstrede, så måske der gemmer sig en rigtig vovehals i ham? 😉 Det tør jeg slet ikke tænke på – men jeg nød at se ham være så modig og glad.

 

Noget vi som udgangspunkt altid skal – er at hilse på Postmand Per. Andreas elsker ham, så han fik flere ture i ham nede ved Monkey Tonkeys indgang:

IMG_3319

Og Andreas hjalp med indkøbene i den Rema 1000, som lå rundt om hjørnet fra Lalandia. Et sted hvor de ikke satser på, at vinde prisen for god service – men de havde den mad, vi skulle bruge, så det var jo fint. Jeg synes bare altid, at der ender ting i den indkøbsvogn, som jeg ikke kender noget til? 😉 Tak Andreas.

IMG_3895

Lalandia har noget ret fantastisk, som sådan en ekstra ting. Hvis man har købt en ferie dernede på mere end 3 overnatninger, får man en gratis billet af dem til Tysklands-færgen. Så vi tog en tur med færgen til stor begejstring for Andreas. Vi fik købt lidt drikkevarer, og Andreas fik en på opleveren. På det her billede er Andreas og jeg ved at tale om, at Minnie Mouse altså bor på færgen, og at hun bliver ked af det, hvis vi tager hende med hjem:

IMG_3890

Jeg synes generelt, at geder er ret pågående. De fleste har altid en mission om, at skubbe mig omkuld (det ER sket 😉 ), men dem hernede er faktisk ret søde. Dog fandt vi hurtigt ud af, at de bliver pågående og skubbe-glade hvis man kommer tidligt om morgenen. De virker ret sultne der, og bliver glade for alt man har. Mad, telefon, hjørner af jakken, hårtotter og ører. Så vi ventede til om eftermiddagen med at gå derind, og så var de straks mere rolige, og mindre altædende. Vi endte med at få et par favoritter, og den sorte i ser på billedet her, blev en af vores favoritter:

IMG_3891

Og så det sidste billede dernede fra, som jeg deler i denne omgang. Andreas’ første tur på en hest (pony godt nok)! Han sad der, som var det hans 117 tur. Han havde ikke engang behov for, at jeg holdte ved. Han syntes simpelthen, at ponyen var så sød, at han snakkede om den op til sengetid, og foreslog, at den kunne sove ved siden af ham i sengen. Hesten hed vist nok Shakira, men jeg er ret glad for, at den ikke shakede bagdel som hun gør. Plus jeg lige lavede en aftale med den om (inden turen), at den opførte sig pænt så længe Andreas sad der! Min kusine røg engang af en hest, og det kunne være gået helt galt – så lidt nervøs omkring heste, vil jeg nok altid være. Men Shakira overholdte aftalen 🙂

IMG_3140

 

Det var lidt ferie-billeder fra mig. Jeg håber at i alle har haft en ligeså god ferie, som os. Nu starter hverdagen snart igen for os, så jeg vil nyde mine sidste feriedage med Andreas 🙂 Dejlig dag til alle!

 

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor.dk

Instagram: Gladmor

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmegående mor? NEJ TAK!