6 dage i menneskekaos!

Det er åbenbart okay, at begå en voldtægt!

For hvad gør man, når gerningsmanden bliver fundet?

Jamen man giver ham da bare lige 3 år i fængsel, og så er den skid slået!

Jeg har læst om en dom, hvor en kvinde bliver voldtaget af en ekskæreste – som lige inden, havde tæsket hende sønder og sammen. Så de 3 år han fik, var altså for grov vold OG voldtægt. Det skal lige siges, at manden allerede havde en voldtægtsdom bag sig – der fik han 1 år.

Hvorimod ham der har leget Batman, og bagbundet sig selv i et tog, påstået to gerningsmænd gjorde det, sørget for at Hovedbanen stod stile i 4 timer og efterfølgende blevet bustet i sin løgn – jamen han står da til op mod 6 år for at forstyrre den offentlige drift.

Jeg synes ærligt talt, at det er en joke. Det virker i hvert fald lidt sådan. Jeg er klar over, at der var rigtig mange mennesker, som stod i en rigtig dum situation den morgen, hvor Batman var på spil. Der var garanteret en del der kom for sent på arbejde, og nogle der ikke kunne komme til en planlagt destination. Måske kom nogen for sent til en rejse sydpå, da toget ikke gik Lufthavnen. Og det er da også rigtig ærgerligt.

Men så er det vist heller ikke værre end dét!

For bliver man tævet sønder og sammen og dernæst voldtaget, tror jeg vist nok, at ens liv er ødelagt lidt mere, end hvis man ikke kunne komme med toget!

Det kan da kun være en dårlig joke, at Batman står til længere tid i fængsel for at lege “ulven kommer” end manden, der har forgrebet sig på et andet menneske. Kvindens liv bliver aldrig det samme.

I det hele taget er der meget ved den danske straffelov, som ikke giver mening. Især når det kommer til de forbrydelser, der bliver begået mod mennesker.

Et barn, der bliver udsat for et overgreb. Det er i min optik noget af det VÆRSTE (vi ser lige bort fra manddrab), der kan ske. Måske er jeg farvet af, at jeg er mor – men det synes jeg virkelig, at det er. Men det synes det kloge hoved, der har afgjort hvor mange år de forskellige forbrydelser får, åbenbart ikke. For har man leget Stein Bagger, får man mere. Økonomisk svindel er noget skidt, uden tvivl. Men det er satme værre, at begå en forbrydelse som fx et overgreb mod et barn.

Når kvinden så er blevet voldtaget, bliver hun tit bebrejdet. H V A D  S K E R  D E R  F O R  D E T ?! Nu stopper det. Kvinden har ALDRIG skylden i en voldtægt. Punktum. Den der har skylden, er liderbassen som tror NEJ betyder ja.

Jeg har skrevet et indlæg omkring netop dette. Klik her og læs det.

Jeg synes godt nok, at man sender et signal til alle liderbasser om, at de kan voldtage som de vil. Konsekvenserne er alligevel ikke så hårde, da et par år (og nok mindre) i fængsel minder om en ren ferie. Og det er virkelig bekymrende. Det er bekymrende, at voldtægt bliver slået hen som en mindre forbrydelse, da det umuligt kan betragtes som andet end dét, når det giver 3 år bag tremmer.

 

csm_COLOURBOX2997138_9d64162c30

 

Jeg kan råbe op ligeså tosset jeg kan, men dem der bør gøre noget, er politikerne.

Hvornår, kære politikere, tager i ansvar for Danmark på det her punkt?

Hvornår viser i os, ganske almindelige mennesker, den respekt, at sørge for, at en forbrydelse bliver straffet hårdt nok?

Hvornår sørger i for, at vores land ikke er en joke med antal år, man ryger bag tremmer, når man begår en forbrydelse?

Hvis i kan svare mig på dette – uden at bortforklare det (for det er i altså ret gode til!), så send mig gerne en mail.

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor.dk

Instagram: Gladmor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 dage i menneskekaos!