Mine tips til vægttab

30 kg røg af – og vupti, så kom der sgu lige et barn!

PCO kan gøre det ekstremt svært at få børn – og i nogle tilfælde gøre det umuligt.

I mit tilfælde spåede tre læger, at børn ikke var muligt. Da den første læge sagde det (læs mere om det her) troede jeg, at han tog fejl. Jeg håbede da i hvert fald lidt på det! Derfor opsøgte jeg to andre læger i håb om, at læge nummer 1 måske havde drukket et par snaps på jobbet, og derfor ikke kunne se forskel på en æggestok og en pizza. Men desværre tog læge nummer 1 ikke fejl, og læge nummer 2 og 3 gav mig samme kedelige besked. En af dem sagde endda, at jeg havde større chancer for at vinde i lotto end for at få børn. Og jeg spiller altså ikke lotto!

Min kæreste og jeg talte meget om andre løsninger. Vi talte om fertilitetsbehandling. Vi fik lidt rådgivning omkring det, så vi vidste hvordan vi skulle forholde os i fremtiden. Dog blev vi forberedt på, at fertilitetsbehandling højst sandsynligt ikke ville være en succes som noget af det første – og blev jeg endelig gravid, har kvinder med PCOS 30-50 % større chance for spontane aborter. Så fik de læger skræmt mig!

Vi talte om adoption engang ude i fremtiden, men vi var splittede.

Vægttabet

Jeg gik derfor i gang med mit store vægttab på 30 kg. og det gik rigtigt godt (læs om det lige her.) Jeg tabte mig regelmæssigt og der forsvandt mere og mere af mig. Til sidst var jeg tynd.

Jeg stoppede hos diætisten i april måned, og ud fra terminsdato, blev der regnet ud, at jeg blev gravid i maj.

Og hvordan pokker gjorde jeg det?

Jeg er overbevist om, at jeg spiste mig gravid.

Altså, ikke som at jeg spiste barnet ind i maven, men med den rigtige kost, skabte jeg de rigtige forudsætninger for min krop. Nogle forudsætninger, som ikke var der, da jeg spiste mig halvt ihjel.

Der er lavet en bog, der hedder “spis dig gravid”. Jeg havde den bog undervejs. Primært fordi den er GENIAL læsning – hvis man altså har interesse for, at blive klogere på blodsukkeret og påvirkningerne af dette. Men der er også et par solstrålehistorier omkring graviditeter der pludselig kom, da kvinden ændrede kost. Lidt som min, men jeg læste dem ikke – jeg havde ikke lige brug for, at der blev gnedet salt i såret dengang. Jeg har læst dem efterfølgende, og de er meget som min.

Derfor tror jeg oprindeligt på, at man kan øge ens chancer for graviditet ved at spise KISS-kosten, og jeg tror samtidigt på, at det er det bedste du kan gøre for ens krop.

Lidt bonusinfo omkring mit vægttab

Jeg har lige ledt min mail igennem, for at finde gamle mails mellem min diætist og jeg, og jeg fandt de mål i cm jeg startede med, og de mål jeg havde 6 måneder senere. Her er de:

Brystmål ved start: 114 cm – brystmål til slut: 95 cm.

Under brystet ved start: 100 cm – under brystet til slut: 82 cm.

Taljemål ved start: 100 cm. – taljemål til slut: 75 cm.

Mavemål ved navlen ved start: 117 cm. – mavemål ved navlen til slut: 90 cm.

Hoftemål ved start: 122 cm. – hoftemål ved slut: 99 cm.

Det er satme mange cm. der røg af i den periode, og der røg en del mere af bagefter – som jeg ikke har fået skrevet ned. Men alene de tal er jo vilde! Det er første gang jeg ser dem sat op mod hinanden, og nu forstår jeg bedre hvorfor der er så stor forskel mellem den store Marie og den lille Marie 🙂

 

Nu vil jeg spise min ISIS Soft bar (har i ikke smagt dem, så kom i gang – de er som en sundere Yankie!), og nyde min lørdag aften med min skønne kæreste. God aften til jer 🙂

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor – bloggersdelight

Instagram: Gladmor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine tips til vægttab