FEDE MARIE!!!!

Så er det ved at være tid – vil du tabe dig?

1979524_10153247162526265_4480834139035952883_n

 

Tiden nærmer sig for konkurrencens afslutning.

Konkurrencen går ud på, at D U kan vinde et vægttabsforløb hos den geniale Hanne Juul til en værdi af 2.200 kr.. – det lyder ikke dårligt hva’? 😉

Hun hjalp mig til at vægttab på 30 kg. Hvis du vil læse lidt om det, kan du blot trykke lige her.

Deadline er 30. juni. Det er den dato, hvor du senest skal have sendt en mail til mig, hvor du skriver, hvorfor du gerne vil vinde et vægttabsforløb. Den skal sendes på gladmor.dk@gmail.com

Dagen efter – den 1. juli, vil en vinder blive offentliggjort her på bloggen.

Vil du vide mere om konkurrencen? Læs mere lige her, og her. Husk på, at dit vægttab bliver offentligt med før/efter billeder (påklædt – bare rolig 🙂 ) som bruges her på bloggen og på Hannes Facebookside og evt. hjemmeside. Dette står også nærmere beskrevet i de tidligere indlæg om konkurrencen.

Vil du vide mere om Hanne Juul? Så skal du klikke her. 🙂

______________________________________________________________________

 

Det er ikke nemt at tabe sig, og det er ikke altid nemt at tabe sig uden hjælp. Derfor er denne konkurrence sat i gang, da det virkelig kan være med til at ændre ens liv. Jeg har fået nogle virkelig ærlige og rørende mails allerede. Jer der har sendt en mail, vil jeg blot sende en virtuel high-five til! Det er så sejt af jer. I er ikke glemt, selvom det er lidt tid siden i har sendt mailen, og jeg har svaret jer. De ligger trygt og venter på, at vi finder en vinder.

Så hvis du vil vinde et vægttabsforløb, skal du komme til tasterne nu 🙂

 

Kh Marie

 

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor – bloggersdelight

Instagram: Gladmor

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEDE MARIE!!!!