Den første gang....

De pinlige øjeblikke med børn

Jeg har brugt noget af dagen i selskab med min BFF, partner in crime, osten på pizzaen – you name it – en af de veninder, som er ret specielle.

Med andre ord, så er vi bare som Gøg og Gokke, og efter et venskab på 21 år, må man sige, at vi kender hinanden ret godt. Nadia og jeg står sammen i tykt og tyndt, og den slags venskaber er ret unikke.

Min veninde har velsignet mig med en guddatter, som er überskøn, og som jeg til enhver tid ville stjæle med hjem og overøse med kærlighed. Hun er i mine øjne det smukkeste lille pigebarn man kan finde, og hun giver os nogle gode grin hver gang vi er ude. For selvom hun er en meget velopdraget pige, så kan man altså ikke komme udenom, at børn siger hvad de tænker – og især op til 5 års alderen!

Min veninde og jeg har derfor lavet en lille liste over de mest pinlige ting, som vi enten selv har oplevet vores små poder har sagt , eller har oplevet andres herligheder har sagt – og der er også lidt iblandt som er sagt af undertegnede og Nadia. Navnene er lavet lidt om, så der er lidt anonymitet til stede. Enjoy! 😉

  1. Under en bustur i en yderst fyldt bus, vælger lille Gunhild at råbe meget højt (imens hun peger på en meget ikke-diskret måde direkte derned); DER ER MIN FARS TISSEMAND. Tror vist nok lige, at den far ledte efter et hul at hoppe ned i, og syntes den bustur tog urimelig lang tid….
  2. Mor og datter er ude og handle tøj, og i en kø til kassen kan moren se, at den 1-2 årige pige undrer sig meget over, at der står en afroamerikansk mand. Pigen har lige lært vigtigheden i at vaske hænder, så da hun ser mandens hånd udbryder hun (desværre meget højt): AD!!!! Og som prikken over i’et, peger pigen på hånden flere gange for at vise sin mor, at den mand i hvert fald ikke har vasket sine hænder! Moren fortrød sikkert i det øjeblik, at hun havde lært barnet, at hvis man har jord på hænderne, er det AD.
  3. Under en konfirmation bemærker 4årige Børge, at en yngre mand ved siden af har et meget udestående adamsæble. Midt under en tale, som en af forældrene holder, udbryder Børge; MOAR, hvorfor har den der mand en så stor knogle midt på halsen? Behøver jeg at sige, at den tale var svær at gennemføre, og at gæsterne i stedet fik sig et godt grin?
  4. Til et kobberbryllup udbryder en lille pige højt, da hun ser en kvinde med en større mave: “Ej hvor mange babyer har du derinde?” Kvinden havde født for 1 år siden – og nej, hun var ikke gravid igen.
  5. Midt i supermarkedet sagt af 4årig til mor (og sagt meget højt): “Ej mor, det er ligesom den ble du tog på i morges!” I mens barnet peger på hylden med Libresse-bind og tamponer.
  6. Da mor og barn går rundt i Føtex, beslutter lille Agnes sig for, at hun vil have en far til sin mor. Hun går derfor hen til en mand og siger: “Hej, vil du være min far? Du skal hente mig i børnehave, og lave mad til min mor. Men hun kan slå nogle slemme prutter, så du skal købe nogle tøjklemmer til næsen!” Pludseligt var moren væk! Jeg tror de fleste havde gemt sig bag en hylde i sådan en situation.
  7. Midt i et storcenter, hvor der er opholdssteder med stole og borde, ser lille Inger, at der sidder en kvinde. Hun er ældre, og har en mave som får en del deller, der kommer ekstra til syne, når hun sidder ned. Inger spørger ret højt: “Hvorfor har hende damen så mange bryster?” Og så får man lige lyst til at skubbe barnet væk, og lade som om man ikke ved hvor det hører til! Væk med dig, kære barn, VÆK!!!
  8. Midt i køen imens mor og far lægger varerne op på båndet: “August, du skal lægge begge mælk op på båndet. Læg dem ovenpå hinanden”. “Jamen far, skal de ligge oven på hinanden ligesom dig og mor gjorde i går aftes?” Pludseligt kom der sådan en underlig stilhed ved kassebåndet…
  9. I Matas midt i mellem børnecremer og hårfarve, kommer der en mand gående med fuldskæg med en god længde. Maren på 2 år bliver underlig i hovedet, og det er tydeligt at den lille hjerne tænker store tanker. Efter et øjeblik udbryder hun: “Mig ae vov vov” og griber ud efter mandens skæg, og får faktisk fat i en tot før hun får taget sin hånd til sig.
  10. I et rimelig fyldt venterum til tandlægen udbryder lille Per: “Moar, min tissemand stritter altså helt vildt” Og så håber man lidt på at samtlige i venterummet er så overdøvet af tandsmerter, at hørelsen er ude af funktion.

BLOG2

Midt i indlægget har jeg måtte agere taxa, og hente min kære mand hjem fra 90er fest i Rødovre. Det er åbenbart hårdt at feste efter man er blevet far 😉 Han har højst sandsynligt ondt i hovedet i morgen – udover tømmermænd, da han åbenbart fandt ud af han var træt under tandbørstningen, og slog hovedet lige ind i spejlet. Av siger jeg bare. Det er lidt skægt at se en 29 årig mand vælte rundt, som en 1årig der lige har lært at gå.

Vores lille dreng sover trygt under hans farmors overvågning, så både mor og far kunne komme lidt ud med venner for første gang i mange måneder.

Nu vil jeg finde hovedpuden. God weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første gang....