Nå, du er muslim? Spis svinekødet, eller tag din egen madpakke med!

Det er din egen skyld, at dit barn bliver mobbet! // Update 2

_____Intet_navn_____886121a

Fik i læst indlægget, der omhandler Melissa, som blev mobbet voldsomt op til skolen sluttede inden sommerferien? Hvis ikke, kan i læse det lige her.

Jeg skrev en update i sommerferien, da jeg kunne fornemme, at Melissas historie virkelig rørte mange. Bloggens Facebookside var midtpunkt for mange debatter, men mest af alt blev den midtpunkt for mange folks umiddelbare reaktion – nemlig hvor kede af det, de var på Melissas vegne.

Nu har Melissa været i gang med dette skoleår i et nogle uger, og Dorthe har sendt mig en opdatering, som jeg er meget glad for at læse.

Dorthe og Birger (Melissas forældre, hvis i skulle være i tvivl 🙂 ) har været til møde hos skoleinspektøren en af de første dage, Melissa var i skole.

Det viser sig, at skoleinspektøren først havde fået at vide, hvor slemt det stod til i Melissas klasse i den uge. Og hun var rasende. Som i stiktosset. Og hun tog action på det med det samme.

Skoleinspektøren har for det første indført, at pige nummer 3 skal blive inde i klassen i frikvarterene – når de andre er ude og lege. Dette vil stå på indtil at forældrene går aktivt ind i kampen mod mobning – da skoleinspektøren ikke vil lade pige nummer 3 få frit spil i frikvarterene. Alle lærere er sat ind i situationen, hvilket betyder at alle lærere har fået besked på, at “mandsopdække” pige nummer 3. Hun får derfor ikke mulighed for, at bruge timerne til mobningen.

Hun har haft kontakt med pige nummer 3s forældre nogle gange uden held. De ville ikke lytte. Til sidst fik de følgende besked: Støt op om skolens indsats for at komme mobning til livs, eller hold jeres datter hjemme!

Dorthe skrev ydermere, at hun har en mistanke om, at pige nummer 3s forældre har stillet sig på bagben – da pige nummer 3 ikke har været i skole i nogle dage. Et par andre forældre i klassen har mødt pige nummer 3s mor i Netto. Her har pige nummer 3s mor fortalt meget bestemt, at de ikke vil sende deres datter af sted mere – da de ikke vil have datteren i en skole, hvor skoleinspektøren vil bestemme, hvordan de skal opdrage deres datter – da deres datter ikke mobber. Hun driller bare, som andre børn også gør ind i mellem. Og de var ved at blive godt trætte af, at deres datter blev gjort til offer i et sygt magtspil – var deres egne ord.

Så det virker tilsyneladende til, at pige nummer 3s forældre har valgt, at datteren skal skifte skole. Dog er valget truffet på baggrund af deres vrede over, at skoleinspektøren har stillet et krav om normal opførsel, hvor der ikke bliver mobbet.

 

Flere gode nyheder

Melissa har været meget glad siden skolestart. Melissa kan mærke, at der er sket noget. Melissas forældre har ikke fortalt Melissa alt, der har foregået, men de har fortalt hende, at skoleinspektøren også synes, at de tre piger – men primært pige nummer 3, opfører sig meget forkert. Dertil har de fortalt Melissa, at skoleinspektøren har lavet nogle ændringer i klassen, så pige nummer 3 ikke længere kan gøre, som hun vil. Melissa har lagt mærke til, at pige nummer 3 ikke leger med i frikvarterene, og har været meget lettet over det. Melissa virker i det hele taget som sig selv igen. Glad, bekymringsløs, engageret i skolen.

Melissa tror lige nu, at pige nummer 3 er syg, og at det er derfor hun ikke er i skole. Dorthe ved dog, at det nok skyldes forældrene. Dorthe og Birger prøver at dele så mange ting de kan med Melissa, men synes heller ikke, at alt er information, som Melissa (med den alder hun har) behøver at vide. Det vigtigste for Melissa at vide er, at hun ikke længere skal igennem et dagligt helvede.

Afslutningsvist har Dorthe takket mange gange for den opbakning Melissas historie har fået. Hun har set kommentarerne på bloggens Facebook-side, og hun er meget rørt over alle de søde ord 🙂

 

Hvad tænker du omkring skolens nye tiltag samt situationens udvikling? 🙂

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmor.dk

Instagram: Gladmor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nå, du er muslim? Spis svinekødet, eller tag din egen madpakke med!